GILA!… REMAJA 14 TAHUN PENING MEMILIH AYAH UNTUK JANIN DALAM KANDUNGAN…

Medan: Seorang remaja putik berumur 14 tahun dan masih duduk di bangku persekolahan tidak tahu siapa yang mahu dia pilih antara 3 kekasih yang akan di suruh bertanggung jawab atas bayi dalam kandungannya.

Ketiga remaja lelaki yang juga merupakan tiga sahabat tersebut sudah di tahan oleh pihak polis.

Diceritakan oleh putik; pertama berhubungan intim dengan akmal yang berumur 19 tahun sekitar 4 bulan lalu di rumahnya

Loading...

Kemudian dengan beberapa pertengkaran yang berlaku putik dan akmal akhirnya memutuskan hubungan dan menjalin cinta dengan maulana 19 tahun yang tidak lain teman rapat akmal.

Putik juga mengadakan hubungan intim dengan maulana sebanyak 2 kali, tidak lama selepas itu hubungan mereka putus di tengah jalan.

Selepas itu putik menjalin hubungan cinta pula dengan rasid  tidak lain  rakan akmal dan maulana.
putik pun melakukan hubungan intim dengan rasid.Bak habis manis sepah dibuang Hubungan mereka pun tidak bertahan lama.

Dalam hal ini putik tidak bisa memastikan waktu tepat melakukan hubungan intim dengan ke 3 kekasihnya tersebut.

Kemudian putik menceritakan kepada bekas kekasihnya rasid bahwa dia mengandung ,mendegar pengakuan putik rasid sedia bertanggung jawab jika anak dalam kandungan putik itu adalah hasil dari pada benihnya sendiri.

Pasalnya rasid sudah tau bahwa putik pernah mengadakan hubungan intim dengan kedua sahabatnya yakni akmal dan maulana.

Loading...

“Rasid sudah mengeluarkan kenyataan kalau dia akan bertanggung jawab kalau benar bayi yang di kandung putik itu benar benar anaknya”kata AKP Mansyur.

Putik yang merasa bingung terus menceritakan hal itu kepada kedua orang tuanya,selepas membuat aduan kemudian pihak polis membuat tangkapan kepada 3 suspek dalam satu serbuan.

Orang tua putik pun malu bercampur bingung dan mati akal dengan masalah yang di timbulkan oleh puterinya itu.

Dalam siasatan awal yang di lakukan,akmal kekasih pertama putik,mengaku meniduri putik sebanyak 4 kali di rumahnya dan di hotel bajet atas dasar persetujuan keduanya

Sementara itu maulana kekasih kedua melakukan hubungan intim dengan putik hanya dua kali sahaja Manakala rasid mengaku hanya melakukan hubungan intim sebanyak satu kali.

Pihak polis yang tidak dapat mengesahkan dengan tepat siapa ayah kandung bayi dari ketiganya terpaksa menahan ketiga suspek sementara menunggu mangsa bersalin.

Ketiga lelaki itu Juga di ancam dengan dihukum penjara dengan ancaman 15 tahun atas kes rogol dibawah umur.

Loading...